Wespen

De brandweer verdeelt informatieve foldertjes over wespen, met interessante gegevens over de verschillende soorten wespen, bijen, hommels, enzovoort. Deze nuttige diertjes vormen soms een gevaar en dan wordt het nest vernietigd.

Klik hier om de folder te bekijken.

Let op! Voor het verdelgen van een wespennest betaal je €40, ongeacht het moment waarop je het nest laat verdelgen. Indien de brandweer een tweede keer moet langskomen voor eenzelfde nest, betaal je slechts 1 keer.

Interventie: adresgegevens

Gelieve het adres op te geven waar de wespen zich bevinden.

Typ je postcode of gemeente (Bijv. 9000 Gent)

Contactgegevens

 .  .  -  .

Facturatie: adresgegevens

Facturatie adres is identiek als interventieadres
 .  .  -  .

Typ je postcode of gemeente (Bijv. 9000 Gent)

Gegevens wespennest

Bij afwezigheid geef ik toestemming mijn woning, verenigings- of bedrijfsterrein te betreden om het wespennest te verdelgen. (Dit kan enkel indien de verdelging geen toegang tot een gebouw vereist.)

Voorwaarden

De tussenkomst voor het verdelgen van een wespennest valt onder het retributiereglement van de brandweerzone Centrum en meer specifiek onder bijlage 1, rubriek B, punt 16. Het volledige retributiereglement en de tarievenlijst vind je op https://www.brandweerzonecentrum.be/wat-kost-dat. Eventuele schade, noodzakelijk voor het zoeken naar of wegnemen van het wespennest is ten laste van de aanvrager.

Controle code

Deze code wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.